Primele imagini cu noul Hyundai Tucson

Premiera mondială digitală a celei de-a patra generații al SUV-ului compact Hyundai Tucson va avea loc pe 15 septembrie.

Constructorul coreean dezvăluie primele imagini cu noul Hyundai Tucson. Nouă înfățișare este pusă în valoare de cea mai recentă semnătură Hyundai pentru arhitectură farurilor denumită „Parametric Hidden Lights”, dar și de nouă dispunere duală a habitaclului, care oferă o operare intuitivă și o experiență high-tech.

Misiunea direcției stilistice Hyundai „Sensuous Sportiness” este de a adaugă valoare emoțională experienței de condus. ”Designul de anvergură depășește din nou așteptările, provocând astfel standardele pieței din cel mai competitiv segment al industriei”, a declarat SangYup Lee, Senior Vice President and Head of Hyundai Global Design Center.

Nouă tema de proiectare „Parametric Dynamics” împrumută din componentă emoțională specifică limbajului de design Hyundai „Sensuous Sportiness”.Hyundai-Tucson

Exteriorul noului Hyundai Tucson a fost proiectat pentru a exprimă ceea ce designerii denumesc „Parametric Dynamics”, un stil care folosește linii, fațete, unghiuri și forme pentru a crea suprafețe inspirate de artă cinetică. De asemenea, luminile de zi (DRL) sunt perfect integrate în grilă frontală și pot fi activate doar de către conducătorul auto.

Caroseria noului Hyundai Tucson este mai mare și mai amplă în comparație cu modelele din generațiile anterioare. Capotă alungită, consolele scurte și ampatamentul întins conferă modelului alură și personalitatea unui coupé.

În laterale, panourile urmăresc, în unghiuri precise, aceeași linie de design „Parametric Dynamics”. Aceste suprafețe unghiulare creează un contrast între silueta delicată și detaliile masculine, sugerând senzația de mișcare continuă, chiar și atunci când autovehiculul staționează.

Formele atletice se dizolvă în unghiurile arcuite ale roților, unde jantele din aliaj conferă modelului o statura dinamică și puternică.

Pășind în interiorul spațios al noului Hyundai Tucson este că și cum ai pătrunde într-un univers în care grijile cotidiene dispar. Aici, spațiul, tehnologia și informația se îmbină armonios. Hyundai-Tucson

Evoluția designului interior a condus la reorganizarea instrumentelor de bord și la eliminarea display-ului analog, pentru mai mult spațiu interior. Formele sinuoase contribuie la senzația de spațiu deschis, în timp ce marginile generoase ale bordului se îmbină perfect cu portierele.

Amplasarea pe verticală a consolei centrale este inspirată de fluiditatea cascadelor. Liniile fine, de culoare argintie, care pornesc din consola centrală și ajung până la portierele din spate, armonizează materialele de calitate utilizate, complimentandu-le prin tonuri și texturi neutre.

Redactor șef Adevărul Auto Debut în presă în 2001 la MotoLife. Din 2003 au urmat 9 ani și jumătate de presă auto la ProMotor. Contribuții editoriale: Autobis, Cavaleria.ro, România Liberă, Viteze.ro, 4×4 Adventure, Anuarul Auto Ziarul Financiar, Catalogul Racing Wheels, Adevărul Weekend.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
De același autor

Probleme tehnice pentru Emanuel Gyenes în etapa a treia

Etapa a treia a Raliului Dakar 2021 i-a dus pe concurenți în bucla Wadi Ad-Dawasir, 226 km de legătură, 403 km de probă specială. O specială rapidă, cu piatră, dune moi, nisip, canioane, râuri secate, în care Emanuel Gyenes a avut ghinion.

Mercedes-Benz G Class – Experience

Mercedes-Benz G Class – Experience

Am concediat pentru două zile jurnalistul auto pentru a participa la o experiență rezervată clienților Mercedes-Benz, un G-Experience.

Enel X a semnat un acord strategic cu Weltmeister

Enel X, linia de business a Grupului Enel dedicată serviciilor și produselor energetice avansate, a semnat un acord cu Weltmeister, brandul de vehicule electrice (EV) care face parte din WM Motor Technology Co Ltd.

Test drive Porsche 718 Cayman GTS 4.0

În viață trebuie să ai răbdare, lucrurile la care visezi îți pot bate la ușă. Cam așa au stat lucrurile și în cazul întâlnirea cu Porsche 718 Cayman GTS 4.0!

Renault Clio E-Tech Hybrid este disponibil în România

Renault Clio E-Tech Hybrid îți face debutul în gama constructorului francez. Noul model vine în 4 versiuni de echipare: ZEN, INTENS, Seria Limitată E-TECH și RS LINE, iar prețul de pornire este 18.750 euro, TVA inclus.

Actualități