Hyndai Tucson N Line disponibil din primăvara 2021

Hyndai Tucson N Line
Pentru cei care doresc ceva mai multă atitudine de la Hyundai Tucson, din primăvara acestui an vor putea opta pentru linia de echipare N Line.

În comparație cu varianta standard, grila frontală este mai înaltă și mai lată, fiind personalizata cu sigla N Line. Bara de protecție cu formă rectangulară și priză de aer de mari dimensiuni accentuează sportivitatea modelului.

Lateralele se remarca prin bandourile în nuanța caroseriei iar aspectul impunător al părții din spate este subliniat de spoilerul aerodinamic, mai lung decât cel al modelului standard, de banda reflectorizantă de culoare roșie si de toba de eșapament cu două finale. Jantele din aliaj de 19 inch urmăresc aceeași temă de design – „Sensuous Sportiness”.

  • Hyndai Tucson N Line
  • Hyndai Tucson N Line
  • Hyndai Tucson N Line
  • Hyndai Tucson N Line
  • Hyndai Tucson N Line

Clienții pot alege intre șapte culori de caroserie, alături de plafonul Phantom Black, disponibil opțional.

Culori exterioare: Shadow Grey (doar pentru versiunea N Line) – opțional cu plafon în nuanță Phantom Black; Polar White – opțional cu plafon în nuanță Phantom Black; Engine Red – opțional cu plafon în nuanță Phantom Black; Sunset Red – opțional cu plafon în nuanță Phantom Black; Dark Knight – opțional cu plafon în nuanță Phantom Black; Shimmering Silver; Phantom Black.

  • Hyndai Tucson N Line
  • Hyndai Tucson N Line
  • Hyndai Tucson N Line
  • Hyndai Tucson N Line
  • Hyndai Tucson N Line

La interior clienții beneficiază de scaune sport, personalizate cu sigla N, fiind disponibile cu tapițerie din piele. De asemenea, panourile portierelor, cotiera și planșa de bord se remarca prin ornamente de culoare roșie. Elementele de design specifice gamei N se regăsesc pe volan, pe schimbătorul de viteze îmbrăcat în piele sau pe capacul modulului shift-by-wire, în funcție de varianta de transmisie selectata.

În plus, plafonul negru conferă interiorului o nota suplimentara de dinamism. Alte îmbunătățiri specifice modelelor N Line includ pedalierul metalic, un suport pentru picior și scări laterale.

Motorizari: 1,6 T-GDi Plug-in Hybrid (265 CP); 1,6 T-GDi Hybrid (230 CP); 1,6 T-GDi Mild Hybrid de 48 V (180 sau 150 CP); 1,6 T-GDi (150 CP); 1,6 CRDi 48 V (136 CP). Versiunile hybrid si plug-in hybrid vor fi disponibile in a doua parte a anului 2021.

Redactor șef Adevărul Auto Debut în presă în 2001 la MotoLife. Din 2003 au urmat 9 ani și jumătate de presă auto la ProMotor. Contribuții editoriale: Autobis, Cavaleria.ro, România Liberă, Viteze.ro, 4×4 Adventure, Anuarul Auto Ziarul Financiar, Catalogul Racing Wheels, Adevărul Weekend.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Test Drive Fiat 500e

Îmi era dor de 500, de Fiat 500, dar de unul nou, de unul după care copii să se întoarcă zâmbind. Au trecut câțiva ani din 2007, moment în care m-am întâlnit cu noul Fiat 500e. Dar este și adevăr în vorba…” Lucruri bune se întâmplă doar celor care au răbdare.”

Citește articol »

Poveste de succes – BMW M3 / M4 Competition

Într-un război continuu al cifrelor și performanțelor tot mai bune, cred că modelele sport trebuie cumpărate pentru sufletul lor, pentru ceea ce transmit și pentru plăcerea pe care o oferă celui de la volan în fiecare zi. După ce am condus noile BMW M3 Competition și M4 Competition pe circuit, am realizat că cele de mai sus au fost teme de referință pentru inginerii de la BMW.

Citește articol »
Actualități

Audi lansează un rival pentru Tesla Model S

Al treilea model din gama e-tron a celor de la Audi interpretează tema unui Grand Turismo cu patru portiere, extrem de elegant, dar spectaculos de rapid. Audi e-tron GT este mezinul gamei și este completat de RS e-tron GT, versiunea de performanță. Iată toate detaliile.