Volkswagen Transporter 6.1 câștigă medalia de aur la test Euro NCAP

Euro NCAP a organizat o sesiune în care a testat siguranța oferită de 19 vehicule comerciale ușoare. Volkswagen Transporter 6.1 a câștigat medalia de aur și a stabilit standardele de siguranță pentru vehiculele comerciale ușoare.

Testul organizat de Euro NCAP a vizat disponibilitatea și funcționalitatea sistemelor de siguranță activă la vehiculele comerciale ușoare.

Pandemia a condus la o creștere a vânzărilor de vehicule comerciale ușoare, creșterea fiind generată de explozia serviciilor de livrare la domiciliu a bunurilor. Un motiv întemeiat pentru Euro NCAP de a analiza securitatea oferită de aceste modele cu o masă de până la 3,5 tone și care pot fi conduse, preponderent, cu permis de conducere categoria B.

Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter 6.1 poate fi echipat cu o gamă largă de sisteme active de asistență, printre acestea numărându-se: asistență la menținerea benzii de rulare, monitorizarea traficului din față, sistem de frânare automată în trafic urban, cruise control adaptiv.

Redactor șef Adevărul Auto Debut în presă în 2001 la MotoLife. Din 2003 au urmat 9 ani și jumătate de presă auto la ProMotor. Contribuții editoriale: Autobis, Cavaleria.ro, România Liberă, Viteze.ro, 4×4 Adventure, Anuarul Auto Ziarul Financiar, Catalogul Racing Wheels, Adevărul Weekend.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Test Drive Fiat 500e

Îmi era dor de 500, de Fiat 500, dar de unul nou, de unul după care copii să se întoarcă zâmbind. Au trecut câțiva ani din 2007, moment în care m-am întâlnit cu noul Fiat 500e. Dar este și adevăr în vorba…” Lucruri bune se întâmplă doar celor care au răbdare.”

Citește articol »

Poveste de succes – BMW M3 / M4 Competition

Într-un război continuu al cifrelor și performanțelor tot mai bune, cred că modelele sport trebuie cumpărate pentru sufletul lor, pentru ceea ce transmit și pentru plăcerea pe care o oferă celui de la volan în fiecare zi. După ce am condus noile BMW M3 Competition și M4 Competition pe circuit, am realizat că cele de mai sus au fost teme de referință pentru inginerii de la BMW.

Citește articol »
Actualități

Audi lansează un rival pentru Tesla Model S

Al treilea model din gama e-tron a celor de la Audi interpretează tema unui Grand Turismo cu patru portiere, extrem de elegant, dar spectaculos de rapid. Audi e-tron GT este mezinul gamei și este completat de RS e-tron GT, versiunea de performanță. Iată toate detaliile.