Volkswagen Transporter 6.1 câștigă medalia de aur la test Euro NCAP

Euro NCAP a organizat o sesiune în care a testat siguranța oferită de 19 vehicule comerciale ușoare. Volkswagen Transporter 6.1 a câștigat medalia de aur și a stabilit standardele de siguranță pentru vehiculele comerciale ușoare.

Testul organizat de Euro NCAP a vizat disponibilitatea și funcționalitatea sistemelor de siguranță activă la vehiculele comerciale ușoare.

Pandemia a condus la o creștere a vânzărilor de vehicule comerciale ușoare, creșterea fiind generată de explozia serviciilor de livrare la domiciliu a bunurilor. Un motiv întemeiat pentru Euro NCAP de a analiza securitatea oferită de aceste modele cu o masă de până la 3,5 tone și care pot fi conduse, preponderent, cu permis de conducere categoria B.

Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter 6.1 poate fi echipat cu o gamă largă de sisteme active de asistență, printre acestea numărându-se: asistență la menținerea benzii de rulare, monitorizarea traficului din față, sistem de frânare automată în trafic urban, cruise control adaptiv.

Redactor șef Adevărul Auto Debut în presă în 2001 la MotoLife. Din 2003 au urmat 9 ani și jumătate de presă auto la ProMotor. Contribuții editoriale: Autobis, Cavaleria.ro, România Liberă, Viteze.ro, 4×4 Adventure, Anuarul Auto Ziarul Financiar, Catalogul Racing Wheels, Adevărul Weekend.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
De același autor

Probleme tehnice pentru Emanuel Gyenes în etapa a treia

Etapa a treia a Raliului Dakar 2021 i-a dus pe concurenți în bucla Wadi Ad-Dawasir, 226 km de legătură, 403 km de probă specială. O specială rapidă, cu piatră, dune moi, nisip, canioane, râuri secate, în care Emanuel Gyenes a avut ghinion.

Mercedes-Benz G Class – Experience

Mercedes-Benz G Class – Experience

Am concediat pentru două zile jurnalistul auto pentru a participa la o experiență rezervată clienților Mercedes-Benz, un G-Experience.

Enel X a semnat un acord strategic cu Weltmeister

Enel X, linia de business a Grupului Enel dedicată serviciilor și produselor energetice avansate, a semnat un acord cu Weltmeister, brandul de vehicule electrice (EV) care face parte din WM Motor Technology Co Ltd.

Test drive Porsche 718 Cayman GTS 4.0

În viață trebuie să ai răbdare, lucrurile la care visezi îți pot bate la ușă. Cam așa au stat lucrurile și în cazul întâlnirea cu Porsche 718 Cayman GTS 4.0!

Renault Clio E-Tech Hybrid este disponibil în România

Renault Clio E-Tech Hybrid îți face debutul în gama constructorului francez. Noul model vine în 4 versiuni de echipare: ZEN, INTENS, Seria Limitată E-TECH și RS LINE, iar prețul de pornire este 18.750 euro, TVA inclus.

Actualități