Volkswagen Transporter 6.1 câștigă medalia de aur la test Euro NCAP

Euro NCAP a organizat o sesiune în care a testat siguranța oferită de 19 vehicule comerciale ușoare. Volkswagen Transporter 6.1 a câștigat medalia de aur și a stabilit standardele de siguranță pentru vehiculele comerciale ușoare.

Testul organizat de Euro NCAP a vizat disponibilitatea și funcționalitatea sistemelor de siguranță activă la vehiculele comerciale ușoare.

Pandemia a condus la o creștere a vânzărilor de vehicule comerciale ușoare, creșterea fiind generată de explozia serviciilor de livrare la domiciliu a bunurilor. Un motiv întemeiat pentru Euro NCAP de a analiza securitatea oferită de aceste modele cu o masă de până la 3,5 tone și care pot fi conduse, preponderent, cu permis de conducere categoria B.

Volkswagen Transporter
Volkswagen Transporter

Volkswagen Transporter 6.1 poate fi echipat cu o gamă largă de sisteme active de asistență, printre acestea numărându-se: asistență la menținerea benzii de rulare, monitorizarea traficului din față, sistem de frânare automată în trafic urban, cruise control adaptiv.

Redactor șef Adevărul Auto Debut în presă în 2001 la MotoLife. Din 2003 au urmat 9 ani și jumătate de presă auto la ProMotor. Contribuții editoriale: Autobis, Cavaleria.ro, România Liberă, Viteze.ro, 4×4 Adventure, Anuarul Auto Ziarul Financiar, Catalogul Racing Wheels, Adevărul Weekend.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Opel Mokka-e

Test Drive Opel Mokka-e

Astăzi vă dăm întâlnire cu Opel Mokka atât online cât și în print, în paginile Weekend Adevărul. Pe hârtie puteți citi impresiile despre versiunea GS Line cu propulsor 1.2 Turbo, iar aici vrem să vorbim despre versiunea electrică Opel Mokka-e.

Citește articol »

Primul test în România cu Dacia Spring

Am plecat cu așteptări moderate la testul cu Dacia Spring și am descoperit o mașină care a depășit ceea ce credeam că voi găsi, chiar dacă modelul testat este unul de preserie, care va primi îmbunătățiri pentru versiunea de client. Primul test cu modelul electric de la Dacia clarifică multe răspunsuri la întrebări pe care, pe bună dreptate, lumea le-a ridicat.

Citește articol »
Actualități

Audi lansează un rival pentru Tesla Model S

Al treilea model din gama e-tron a celor de la Audi interpretează tema unui Grand Turismo cu patru portiere, extrem de elegant, dar spectaculos de rapid. Audi e-tron GT este mezinul gamei și este completat de RS e-tron GT, versiunea de performanță. Iată toate detaliile.