Noul Renault Talisman este disponibil în România de la 34.200 euro

Renault Talisman
Noul Renault Talisman este disponibil în România , pentru prima dată pe piața românească, modelul vine și în versiunea Initiale Paris.

Prin noul Renault Talisman a se înțelege facelift-ul pe care, de regulă, constructorii îl aduc unui model undeva la mijlocul carierei comerciale pentru a-i păstra gradul de atractivitate.  

Renault Talisman aduce o bară față redesenată, grila cromată și noua semnătură luminoasă în forma literei C, specifică Renault. Farurile adaptive sunt echipate cu tehnologia LED MATRIX, iar sistemul de semnalizare este și el dinamic. În spate bifăm  stopurile LED, încadrate de detalii cromate și care includ indicatori de semnalizare dinamici. Noua antenă îmbunătățește calitatea  recepției pentru sistemului multimedia. Modelul vine și cu noi culori: Baltic Grey, Millesim Red și Highland Gray și jante noi din aliaj – Stellar (18’’) și Sato (19’’).

  • Renault Talisman
  • Renault Talisman

Pe măsură ce șoferul se apropie de vehicul, se declanșează o secvență de iluminare care implică farurile și iluminarea mânerului ușii, luminile interioare urmează exemplul în timp ce șoferul urcă la bord.

La interior bifăm o nouă oglindă retrovizoare fără cadru, suporturi pentru pahare mai mari, care vin acum cu ornamente cromate și iluminare din spate. Un spațiu special de încărcare wireless pentru telefon a fost adăugat la baza consolei centrale, în timp ce cadranele de ventilație au acum un afișaj digital pentru reglarea temperaturii. Accesul la sistemul Cruise Control este acum posibil de pe volan pentru un plus de ergonomie

  • Renault Talisman
  • Renault Talisman

Pentru mai mult confort și siguranță în timpul conducerii pe timp de noapte, Renault Talisman vine echipat cu tehnologia LED MATRIX Vision. Sistemul inteligent de iluminare adaptivă îmbunătățește siguranța oferind cu 50% mai multă lumină față de modelele mai vechi și o vizibilitate de 220 m față de 175 m anterior. Fasciculul se ajustează constant pentru a ține cont atât de condițiile de drum, cât și de ceilalți participanți la trafic.

Renault Talisman este echipat cu ecosistemul Renault EASY CONNECT care combină o gamă de aplicații precum MY Renault, noul sistem multimedia Renault EASY LINK și alte servicii conectate, cum ar fi actualizări automate și controlul vehiculului de la distanță.

Sistemul multimedia Renault EASY LINK oferă o interfață personalizabilă, ușor de utilizat. Ecranul de 9,3” conferă o notă modernă habitaclului. Renault EASY LINK include radio digital DAB, multimedia și un sistem de telefonie compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay, precum și un sistem de căutare de adrese online, pe Google.

În oferta Initiale Paris sunt incluse și 13 difuzoare audio premium Bose® care garantează o experiență audio captivantă.

Renault Talisman are în ofertă două versiuni de echipare (Intens și Initiale Paris) și trei motorizări puternice și eficiente: TCe 160 EDC, Blue dCi 160 EDC și Blue dCi 200 EDC. Prețul de achiziție pornește de la 34.200 euro, TVA inclus

  • Renault Talisman
  • Renault Talisman
  • Renault Talisman
  • Renault Talisman
  • Renault Talisman
Redactor șef Adevărul Auto Debut în presă în 2001 la MotoLife. Din 2003 au urmat 9 ani și jumătate de presă auto la ProMotor. Contribuții editoriale: Autobis, Cavaleria.ro, România Liberă, Viteze.ro, 4×4 Adventure, Anuarul Auto Ziarul Financiar, Catalogul Racing Wheels, Adevărul Weekend.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
De același autor

Probleme tehnice pentru Emanuel Gyenes în etapa a treia

Etapa a treia a Raliului Dakar 2021 i-a dus pe concurenți în bucla Wadi Ad-Dawasir, 226 km de legătură, 403 km de probă specială. O specială rapidă, cu piatră, dune moi, nisip, canioane, râuri secate, în care Emanuel Gyenes a avut ghinion.

Mercedes-Benz G Class – Experience

Mercedes-Benz G Class – Experience

Am concediat pentru două zile jurnalistul auto pentru a participa la o experiență rezervată clienților Mercedes-Benz, un G-Experience.

Enel X a semnat un acord strategic cu Weltmeister

Enel X, linia de business a Grupului Enel dedicată serviciilor și produselor energetice avansate, a semnat un acord cu Weltmeister, brandul de vehicule electrice (EV) care face parte din WM Motor Technology Co Ltd.

Test drive Porsche 718 Cayman GTS 4.0

În viață trebuie să ai răbdare, lucrurile la care visezi îți pot bate la ușă. Cam așa au stat lucrurile și în cazul întâlnirea cu Porsche 718 Cayman GTS 4.0!

Renault Clio E-Tech Hybrid este disponibil în România

Renault Clio E-Tech Hybrid îți face debutul în gama constructorului francez. Noul model vine în 4 versiuni de echipare: ZEN, INTENS, Seria Limitată E-TECH și RS LINE, iar prețul de pornire este 18.750 euro, TVA inclus.

Actualități