Bentley Motors și-a prezentat strategia Beyond100

Bentley Motors și-a prezentat planurile de a deveni o companie globală lider în mobilitatea de lux sustenabilă, detaliind strategia Beyond100.

Cu promisiunea de a oferi un lux cu adevărat sustenabil, Bentley va reinventa fiecare aspect al operațiunilor sale, pentru a deveni o organizație neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon, la începutul celui de-al doilea secol al existenței sale.

Obiectivul este susținut de un program de transformare care atinge toate procesele și produsele Bentley. Acesta include schimbarea gamei de modele pentru a oferi exclusiv vehicule plug-in hibride sau complet electrice până în 2026 și numai vehicule complet electrice până în 2030.

Anunțul evidențiază planurile Bentley de a oferi mobilitate extraordinară pentru următorii 100 de ani, evoluând de la cel mai mare producător de motoare pe benzină cu 12 cilindri din lume la înlocuirea completă a motoarelor cu ardere internă în decurs de un deceniu, reinventându-se ca lider în mobilitatea de lux sustenabilă.            

Planul strategic Beyond100 este o extindere a două decenii de gândire, inovație și realizări. Conștient de responsabilitatea de a lua în considerare impactul său asupra mediului, socialului și economicului, Bentley și-a transformat sediul vechi de 80 de ani în singura fabrică de mașini de lux din Marea Britanie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon.

În paralel, marca de lux s-a extins pe mai multe piețe ca niciodată – 68 – creând, în același timp, un model de afaceri pe termen lung, consecvent și sustenabil, o bază solidă pe care să construiască un al doilea secol de existență.

Adrian Hallmark, președinte și director executiv al Bentley Motors, a declarat: „Din 1919, Bentley a definit grand touring-ul de lux. A fi în fruntea progresului face parte din ADN-ul nostru – Bentley Boys au fost pionieri și lideri. Acum, pe măsură ce privim dincolo de primii 100 de ani, vom continua să conducem, reinventând compania și devenind etalonul producătorilor de mașini de lux din lume.

Această nouă viziune include și trece dincolo de produsele noastre, oferind o schimbare de paradigmă în întreaga noastră companie, cu credibilitate, autenticitate și integritate. În decurs de un deceniu, Bentley se va transforma dintr-o companie de automobile de lux veche de 100 de ani într-un model nou, sustenabil, complet etic pentru lux. ” 

Beyond100

  • Bentley își propune ca, până în 2030, operațiunile sale din Crewe să fie neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, iar ulterior să aibă un efect pozitiv asupra climatului
  • Confirmă trecerea la electrificare completă – numai modele PHEV sau BEV până în 2026
  • Schimbarea întregii game de modele cu mașini complet electrice până în 2030
  • Două noi lansări PHEV planificate în 2021
  • Angajament de reducere a impactului fabricii asupra mediului cu 75% comparativ cu 2010 – inclusiv atingerea obiectivului de neutralitate a utilizării plasticului
  • Sprijin deplin pentru strategia Grupului Volkswagen de a depăși obiectivele acordului climatic de la Paris
  • Ținte de atragere a talentelor în condiții de diversitate – atingerea unei ținte de 30% a diversității managementului, o creștere de la mai puțin de 20% astăzi
  • Programul holistic Beyond100 transformă fiecare aspect al companiei centenare
  • Beyond100
  • Beyond100
Redactor șef Adevărul Auto Debut în presă în 2001 la MotoLife. Din 2003 au urmat 9 ani și jumătate de presă auto la ProMotor. Contribuții editoriale: Autobis, Cavaleria.ro, România Liberă, Viteze.ro, 4×4 Adventure, Anuarul Auto Ziarul Financiar, Catalogul Racing Wheels, Adevărul Wheekend.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
De același autor

Renault Clio E-Tech Hybrid este disponibil în România

Renault Clio E-Tech Hybrid îți face debutul în gama constructorului francez. Noul model vine în 4 versiuni de echipare: ZEN, INTENS, Seria Limitată E-TECH și RS LINE, iar prețul de pornire este 18.750 euro, TVA inclus.

Dacia Logan Comfort TCe 90 CVT

Test Drive Dacia Logan Comfort TCe 90 CVT

La volanul celei de a treia generații Dacia Logan. Nu am acoperit mulți kilometri, un test de prim contact, dar suficient pentru a înțelege dacă vorbim despre o revoluție sau nu. Să detaliem.

Oferte mai bune după Black Friday?

Black Friday este un fel de loterie, poți găsi oferte foarte bune, dar această ”sărbătoare” nu m-a convins până acum cu avalanșa de chilipiruri. Oferte cu adevărat bune am observat că apar după.

Plăcuțe de frână premium pentru camionul tău de la Textar

Să produci plăcuțe de frână pentru Bugatti Veyron este o certificare a expertizei pe care o ai în domeniul produselor de fricțiune. Să produci produse similare pentru vehicule comerciale, aici începe cu adevărat provocareapentru Textar.

Ofertă Dacia de Black Friday

Cum nu te poți decide într-o zi dacă să îți cumperi mașină sau nu, cei de la Dacia au transformat Black Friday într-un weekend de oferte speciale.

Ford E-Transit: primul model Transit 100% electric

Ford anunță E-Transit, pregătit pentru a fi lansat în primăvara anului 2022. Ford E-transit esteversiunea 100% electrică a celei mai vândute autoutilitare pentru transportul mărfurilor din lume beneficiază de tehnologii și servicii de conectivitate avansate, alături de capabilitățile specifice Transit.

Actualități

Ofertă Dacia de Black Friday

Cum nu te poți decide într-o zi dacă să îți cumperi mașină sau nu, cei de la Dacia au transformat Black Friday într-un weekend de oferte speciale.