Hyundai i20 N aduce un plus de atitudine

După lansarea noului i20, constructorul dezvăluie versiunea N Line dedicată modelului. Hyundai i20 N Line combină elemente de design inspirate din gama de înalta performanță Hyundai N.

Exteriorul lui Hyundai i20 N integrează limbajul stilistic global Hyundai „Sensuous Sportiness”, dar și elemente de design orientate spre performanță. Sportivitatea modelului este evidențiată de bară frontală cu accente cromate, dar și de grilă de tip „cascadă” personalizată cu sigla N Line.

În partea din spate regăsim accentele de culoare gri, o lampă de ceață cu formă triunghiulară și de sistemul cromat de evacuare. Clienții pot alege dintre patru culori exterioare: Phantom Black, Aurora Grey, Brass, dar și Polar White – disponibil opțional cu plafon Phantom Black. Hyundai i20 N

La interior regăsim scaunele și volanul sport, pedalele cu inserții metalice și schimbătorul de viteze din piele – personalizate cu accente roșii și logo-ul „N.Hyundai i20 N

 „Acest nivel de echipare este disponibil în premieră pentru Hyundai i20 N”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product – Hyundai Motor Europe. „Prin intermediul acestei versiuni oferim clienților o opțiune exclusivistă, care are că sursă de inspirație domeniul motorsport și experiență Hyundai în WRC.”Hyundai i20 N

Noul Hyundai i20 N Line oferă două tipuri de propulsoare. Pe lângă motorizarea standard de 1,2 litri MPi, 84 CP, clienții pot opta pentru versiunea T-GDi de 1 litru, 100 CP sau 120 CP. Pentru motorul T-GDi de 1 litru au fost actualizate suspensia, răspunsul motorului și sunetul sistemului de evacuare.

Modelul este disponibil cu sistemul mild-hybrid de 48 V, pentru eficientă sporită (standard – pentru varianta de 1 litru T-GDi, 120 CP; opțional – pentru motorul de 1 litru T-GDi, 100 CP). În plus, pentru această opțiune este disponibilă transmisia manuală inteligență (iMT). Noul i20 N Line dispune de jante din aliaj de 17 inchi dedicate, cu finisaj în două tonuri.Hyundai i20 N

La fel că varianta standard, i20 N Line dispune de tehnologia Bluelink, care oferă o gama diversificată de servicii de conectivitate pentru autovehicul, cum ar fi serviciile Hyundai LIVE, precum și diferite funcții disponibile prin intermediul aplicației Bluelink pentru smartphone.

Noul Hyundai i20 N Line este echipat cu pachetul de siguranță Hyundai SmartSense, care integrează cele mai recente tehnologii pentru siguranță.Hyundai i20 N

Redactor șef Adevărul Auto Debut în presă în 2001 la MotoLife. Din 2003 au urmat 9 ani și jumătate de presă auto la ProMotor. Contribuții editoriale: Autobis, Cavaleria.ro, România Liberă, Viteze.ro, 4×4 Adventure, Anuarul Auto Ziarul Financiar, Catalogul Racing Wheels, Adevărul Weekend.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
De același autor

Probleme tehnice pentru Emanuel Gyenes în etapa a treia

Etapa a treia a Raliului Dakar 2021 i-a dus pe concurenți în bucla Wadi Ad-Dawasir, 226 km de legătură, 403 km de probă specială. O specială rapidă, cu piatră, dune moi, nisip, canioane, râuri secate, în care Emanuel Gyenes a avut ghinion.

Mercedes-Benz G Class – Experience

Mercedes-Benz G Class – Experience

Am concediat pentru două zile jurnalistul auto pentru a participa la o experiență rezervată clienților Mercedes-Benz, un G-Experience.

Enel X a semnat un acord strategic cu Weltmeister

Enel X, linia de business a Grupului Enel dedicată serviciilor și produselor energetice avansate, a semnat un acord cu Weltmeister, brandul de vehicule electrice (EV) care face parte din WM Motor Technology Co Ltd.

Test drive Porsche 718 Cayman GTS 4.0

În viață trebuie să ai răbdare, lucrurile la care visezi îți pot bate la ușă. Cam așa au stat lucrurile și în cazul întâlnirea cu Porsche 718 Cayman GTS 4.0!

Actualități