Hyundai i20 N aduce un plus de atitudine

După lansarea noului i20, constructorul dezvăluie versiunea N Line dedicată modelului. Hyundai i20 N Line combină elemente de design inspirate din gama de înalta performanță Hyundai N.

Exteriorul lui Hyundai i20 N integrează limbajul stilistic global Hyundai „Sensuous Sportiness”, dar și elemente de design orientate spre performanță. Sportivitatea modelului este evidențiată de bară frontală cu accente cromate, dar și de grilă de tip „cascadă” personalizată cu sigla N Line.

În partea din spate regăsim accentele de culoare gri, o lampă de ceață cu formă triunghiulară și de sistemul cromat de evacuare. Clienții pot alege dintre patru culori exterioare: Phantom Black, Aurora Grey, Brass, dar și Polar White – disponibil opțional cu plafon Phantom Black. Hyundai i20 N

La interior regăsim scaunele și volanul sport, pedalele cu inserții metalice și schimbătorul de viteze din piele – personalizate cu accente roșii și logo-ul „N.Hyundai i20 N

 „Acest nivel de echipare este disponibil în premieră pentru Hyundai i20 N”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing and Product – Hyundai Motor Europe. „Prin intermediul acestei versiuni oferim clienților o opțiune exclusivistă, care are că sursă de inspirație domeniul motorsport și experiență Hyundai în WRC.”Hyundai i20 N

Noul Hyundai i20 N Line oferă două tipuri de propulsoare. Pe lângă motorizarea standard de 1,2 litri MPi, 84 CP, clienții pot opta pentru versiunea T-GDi de 1 litru, 100 CP sau 120 CP. Pentru motorul T-GDi de 1 litru au fost actualizate suspensia, răspunsul motorului și sunetul sistemului de evacuare.

Modelul este disponibil cu sistemul mild-hybrid de 48 V, pentru eficientă sporită (standard – pentru varianta de 1 litru T-GDi, 120 CP; opțional – pentru motorul de 1 litru T-GDi, 100 CP). În plus, pentru această opțiune este disponibilă transmisia manuală inteligență (iMT). Noul i20 N Line dispune de jante din aliaj de 17 inchi dedicate, cu finisaj în două tonuri.Hyundai i20 N

La fel că varianta standard, i20 N Line dispune de tehnologia Bluelink, care oferă o gama diversificată de servicii de conectivitate pentru autovehicul, cum ar fi serviciile Hyundai LIVE, precum și diferite funcții disponibile prin intermediul aplicației Bluelink pentru smartphone.

Noul Hyundai i20 N Line este echipat cu pachetul de siguranță Hyundai SmartSense, care integrează cele mai recente tehnologii pentru siguranță.Hyundai i20 N

Redactor șef Adevărul Auto Debut în presă în 2001 la MotoLife. Din 2003 au urmat 9 ani și jumătate de presă auto la ProMotor. Contribuții editoriale: Autobis, Cavaleria.ro, România Liberă, Viteze.ro, 4×4 Adventure, Anuarul Auto Ziarul Financiar, Catalogul Racing Wheels, Adevărul Wheekend.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
De același autor
Renault Megane eVision

Renault Megane eVision

Un concept care introduce noua platformă CMF-EV a alianței. Primul model care va beneficia de această platformă este Renault Megane eVision, același nume dar o interpretare electrică a compactei franceze.

VIDEO: Premieră – Dacia Spring

Dacia este un fenomen în peisajul auto, unul pe care mai toată lumea este invidioasă, și se pare că va provoca aceeași revoluție și în peisajul vehiculelor electrice cu Spring, Dacia Spring.

TMD Friction – de la Ford Model T la Bugatti Veyron

Probabil unul din ingredientele progresului nostru ca specie, este dorința, nevoia de mai mult. În această epopee de a ne pune semnătura pe tot felul ”Everesturi”, unele reușite au parte de toate reflectoarele, iar altele rămân într-o discreție nemeritată.

Opel Crossland își schimbă garderoba

Opel Crossland își schimbă garderoba, adoptă o parte frontală inspirată de cea a noului Opel Mokka. Va fi disponibil la începutul anului 2021.

BMW 128ti pășește pe tărâmul sfânt al hothatch-urilor

Noul BMW 128ti este mult mai mult decât o nouă variantă de motorizare în cadrul gamei BMW Seria 1. Completează intervalul dintre BMW 120i şi BMW M135i xDrive şi este poziţionat ca un veritabil model sport imediat sub vârful de gamă cu tracţiune integrală.

Test Drive Mercedes-Benz Vito 114 CDI

O ultimă întâlnire cu Mercedes-Benz Vito, dar în special cu propulsorul OM651 de 2.143 cmc, un propulsor care a debutat în 2008.

BMW X2 M Mesh Edition

BMW X2 M Mesh Edition – un plus de personalitate

BMW X2 M Mesh Edition se bazează stilistic pe modelul M Sport X şi oferă BMW X2 o apariţie şi mai exclusivă şi distinctivă. Cea mai evidentă schimbare este grila M tip mesh în negru lucios.

Noul BMW Seria 4 Cabriolet

Omul gospodar își face iarna car și vara sanie. BMW îți oferă șansa de a fi gospodar cu noul BMW Seria 4 Cabriolet.

Actualități